Liity SHS:n jäseneksi!

täytä vuosijäsenyyslomake täällä

Seura organisoi tutkimushankkeita sekä jakaa apurahoja ja palkintoja. SHS järjestää myös  seminaareja ja kansainvälisiä konferensseja sekä yksin että yhteistyössä muiden kanssa.

Kuukausittaiset, ajankohtaisiin teemoihin ja liittyvät kaikille avoimet, keskustelutilaisuudet ovat seuran toiminnan ydin, niistä saat helpoiten tietoa seuran Facebook-sivuilta.

Jäsenenä saat tietoa myös muista mielenkiintoisista historia-alan tapahtumista ja Historiallisen Aikakauskirjan kotiin kannettuna. SHS lähettää kuukausittaisen jäsenkirjeen sähköpostiin.

Jäsentyypit:
Seuran vuosijäseneksi voi liittyä henkilö, joka kannattaa seuran toiminnan päämääriä. Jäsenlomake joko täytetään netissä (linkki) tai lähetetään yhteystiedot sähköpostilla taikka kirjeellä seuran toimistoon.

Seuran tutkijajäseneksi voi hallitus hyväksyä henkilön, joka tieteellisillä julkaisuillaan on ansioitunut historiantutkijana. Hakuaika on aina syyskuussa. Ehdotukset tai hakemukset tutkijajäseniksi tulee lähettää hallitukselle seuran toimistoon.

Seuran kokous voi kutsua kunniajäsenekseen erityisen ansioituneen historiantutkijan. Ulkomaisia suomalaista historiantutkimusta tukeneita ja ansioituneita historiantutkijoita voidaan kutsua seuran kirjeenvaihtajajäseniksi.

Seuran pysyväksi jäseneksi voidaan ottaa henkilö, joka on merkittävästi tukenut seuraa.