Seura

Suomen Historiallinen Seura

Suomen Historiallinen järjestää erilaisia tapahtumia, esitelmätilaisuuksia, seminaareja ja kansainvälisiä konferensseja sekä yksin että yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Seura on myös aktiivinen tiedemaailman ja -politiikan toimija.

Seuran toimintaa johtaa puheenjohtajasta ja yhdeksästä tutkijajäsenestä koostuva hallitus. Seuran puheenjohtaja on dosentti Heini Hakosalo (Oulun yliopisto) ja varapuheenjohtaja professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto) . Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Julia Burman.

Seura on myös asettanut toimikuntia ja edustajia erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä tehtäviä hoitamaan. Seuran kansainvälistä toimintaa koordinoi kansainvälisen historiatieteiden järjestön (CISH) Suomen osasto, joka on samalla Historiatieteiden kansallinen komitea.

Suomen Historiallisen Seuran hallinto pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena, vaikka seuran toiminta on monipuolista.

Seura hallinnoi myös erilaisia hankkeita

Toiminnanjohtaja hoitaa käytännön asioita ja toimeenpanee hallituksen päätökset. Häneen voi ottaa yhteyttä kaikissa seuraan liittyvissä asioissa.tiimalasi

Toiminnanjohtaja Julia Burman on tavoitettavissa Suomen Historiallisen Seuran toimistosta shs@histseura.fi tai puh. 044 – 289 2680  lukukausien aikana. Kesäisin toimisto on suljettu. 

Käyntiosoite: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki. Sovi tapaamisesta etukäteen, niin toimistossa ollaan paikalla.

Comments are closed.