Organisaatio

Julia Burman shs@histseura.fi

Puh: (09) 22869351

Organisaatio

Suomen Historiallisen Seuran hallinto pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena, vaikka seuran toiminta on monipuolista.

Seuran toimintaa johtaa puheenjohtajasta ja yhdeksästä tutkijajäsenestä koostuva hallitus, josta vähintään kolmen jäsenen on oltava pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Seuran puheenjohtaja on professori Tiina Kinnunen (Oulun yliopisto) ja varapuheenjohtaja dosentti, yliopistonlehtori Marja Jalava (Helsingin yliopisto). Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Julia Burman.

Seura on myös asettanut toimikuntia ja edustajia erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä tehtäviä hoitamaan. Seuran kansainvälistä toimintaa koordinoi kansainvälisten yhteyksien toimikunta, joka samalla toimii kansainvälisen historiatieteiden järjestön (CISH) Suomen osastona.

Toiminnanjohtaja hoitaa käytännön asioita ja toimeenpanee hallituksen päätökset. Häneen voi ottaa yhteyttä kaikissa seuraan liittyvissä asioissa.

Seuralla on käynnissä kaksi suurta hanketta:
* Suomen Historiallisen bibliografian kerääminen verkkoon
* SHS:n historia-hanke ( lisätietoja:  klikkaa hankkeet vasemmasta sivupalkista!)

Toiminnanjohtaja Julia Burman on tavoitettavissa Suomen Historiallisen Seuran toimistosta, puh. 09-228 69 351.  Vastaanottoaika ke 16-17 (lukukausien aikana. Kesäisin toimisto on suljettu. Poikkeukselliset auki- tai kiinnioloajat ilmoitetaan etusivulla.) Sähköpostilla tavoittaa parhaiten.
Käyntiosoite: Tieteiden talo, huone 206, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.